Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Parti meleği yardım meleği oldu

Sahibi olduğu Party Kids'te birçok renkli organizasyona ve eğlenceli doğum günü partilerine imza atan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Sitare Akdilek'in günlük yaşamını merak ediyor musunuz? Bugünlerde daha çok, cemiyet hayatından arkadaşlarıyla kurdukları derneğin faaliyetleriyle meşgul olan Akdilek, bir haftalık yaşamından özel kesitleri GÜNAYDIN ile paylaştı. İşte parti meleği Sitare Akdilek'in bir haftası...

27 MAYIS PAZARTESİ

Köpeğimiz Leo, hem büyük kızım Naz'ın, hem de küçük kızım Aslı'nın büyük aşkı; tabii bizim de... Aslı okuldan döndükten sonra bahçede Leo ile oynadık.

Haftayı çok sevgili dostum Begüm Şen'le açtım. Rutin haftalık buluşmalarımız için bir araya gelip hem güzel bir yemek yedik, hem de bol bol sohbet ettik.

28 MAYIS SALI

Ocak ayında 'Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği'ni kurduk. Bu pazar da Park(ing) Day adlı bir organizasyonumuz var. Monik İpekel, Fatoş Sarıgül, Revna Demirören, Reyhan Gülman, Demet Sabancı Çetindoğan ve Ayşegül Toplusoy ile kafa kafaya verdik, organizasyonun detaylarını gözden geçiriyoruz.

29 MAYIS ÇARŞAMBA

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, Köln Üniversitesi ile işbirliğine gidip Türkiye'de hukuk eğitimi alanında bir ilke imza attı. 'Çift diplomalı Türk- Alman Hukuk Lisans Programı'nın tanıtımı için Almanya Sefareti Tarabya Yazlık Rezidansı'nda verilen resepsiyondayız.

30 MAYIS
PERŞEMBE

Her daim saç ve makyajımı emanet ettiğim El Kuaför'den sevgili İsmail ve İlknur ile sabah erkenden bir aradayız. Onlara çok teşekkürler.

Arkadaşlarımız ve çocuklarımızla birlikte Rihanna konserine gidiyoruz. Feci bir trafik olduğu için mecburen deniz yolunu tercih ettik.

Yıkılmadan önce Rihanna konserine ev sahipliği yapan İnönü Stadı'nda resmen izdiham var. Artık Rihanna'yı bekliyoruz.

31 MAYIS CUMA

Bugün kız kardeşim Şebo'ma, Party Kids'te sürpriz bir baby shower partisi yapacağız; onun hazırlıkları son sürat devam ediyor.

Şebo'm tüm arkadaşlarının yanında olduğu sürprizimize bayıldı.

01 HAZİRAN CUMARTESİ

Kızım Aslı ile okulunun geleneksel Fun-day'ine gittik. Harikaydı; okul arkadaşları ile birlikte çok eğlendiler.

Aslı'yı arkadaşları ile bırakıp işyerime; Party Kids'e geldim. Bugünkü doğum günü çocuğumuz Galatasaraylı; partinin son detaylarını kontrol ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA