Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kral Abdullah'ın torunu Vadiye inmiş!

Önceki hafta, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın oğlu, Başbakan Birinci Yardımcısı ve Savunma Bakanı Prens Salman bin Abdülaziz Al Suud'un oğlunun da 'Polat Alemdar' fanatiği olduğunu öğrendim. Veliaht Prens Salman, hükümette resmi görevi olan oğlunu da Türkiye'ye getirmiş.
Veliaht Prens'in oğlu Prens Rakan, Cumhurbaşkanımız ile resmi temaslarını bitirdikten sonra Polat Alemdar'ın peşine düşmüş. 'Kurtlar Vadisi'nin setine gidip 'Polat Alemdar' ile tanışmak isteyen küçük prens, amacına ulaşmış.

ÜÇ SAAT SOHBET ETMİŞ
Aracılar sayesinde ulaştığı dizinin yapım şirketi Pana Film, Kral Abdullah'ın da torunu olan küçük prensi ofislerine davet etmiş. 'Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz ve dizinin senaristi Bahadır Özdener ile birlikte birkaç oyuncu da oradaymış. Danışmanları ve birkaç üst düzey yetkiliyle ziyarete giden Prens Rakan, karşısında 'Polat Alemdar'ı görünce mutluluktan havalara uçmuş. 'Polat Alemdar' ve ekibiyle yaklaşık üç saat sohbet edip dizi hakkında sorular soran küçük prens, bol bol da hatıra fotoğrafı çektirmiş.
Kraliyet ailelerini bile fanatiği yapan 'Kurtlar Vadisi' ekibine bir kez daha bravo...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA