Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kate Moss yine arınmaya gelmiş!

Dünyanın en ünlü topmodellerinden Kate Moss'un yolu, yine Bodrum'a düştü. Geçen Ekim'de Bodrum'a gelen Moss'un, bu seferki ziyaretinde Bodrum'un eşsiz güzelliğinin de payı vardır ama asıl gelme sebebi yine aynı; arınmak! Geçen yıl ünlü modacımız Rıfat Özbek'in tavsiyesiyle Bodrum'a arınmaya gelen Moss; The LifeCo'da altı günde hem bedenini, hem de ruhunu toksinlerden arındırmış, üstüne de 3.5 kilo vermeyi başarmıştı. Pazartesi Bodrum'da kampa giren Moss'un bu seferki detoks programı cumartesi bitiyormuş. Bakalım bu kez de hafif ve mutlu bir şekilde ülkemizden ayrılmayı başaracak mı?

HAPLA BESLENİYOR
Kate Moss, detoks programına göre her gün sadece meyve suyu ve 20'ye yakın bitkisel hapla besleniyor. Ünlü model, hiçbir şey yemediği için sindirim sistemi çalışmıyor. Bu durumda, haplarla dolan bağırsakların lavmanla temizlenmesi gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA