Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yine bir can dostu kansere yenik düştü

Ender Mermerci, yine iki gözü iki çeşme ağlıyor! Dört yıl önce göğsünde ve lenflerinde kanserli hücrelere rastlanan Ender Mermerci, çok şükür bu hastalığı alt etmeyi başarmıştı. Ancak bu kanser illeti, son birkaç yıldır Mermerci'nin gözünden bile sakındığı ve yıllardır Vaniköy'deki yalısında baktığı Cocker Spaniel cinsi köpeklerine dadanmıştı. Üç yılda, sekiz köpeğinden üçünü kaybeden Ender Hanım'ın yine aynı dertten muzdarip olduğunu öğrendim. Geçen hafta da Choco adındaki dördüncü köpeği kansere yenik düşmüş.

ÜÇ YIL İÇİNDE DÖRT KÖPEĞİNİ KAYBETTİ
Ender Hanım, yaklaşık üç yıl önce sekiz köpeğinden birini kanserden kaybetmişti; geçen yıl aylarca kemoterapi tedavisi gören Joyce'unun yasını yaşamıştı. Ocak ayında da, Lady adlı köpeğini yinekanserden kaybetmişti. Ender Hanım, Lady'den altı ay sonra da bu kez Choco'nun acısını yaşadı. Köpeğinin ölümüne çok üzülen Ender Hanım, ayıp olmasın diye katıldığı Niv Herzigovitz Garih ile Romina Hakko'nun düğününde, söz köpeğinden açılınca ağlamaya başlamış ve sonra da düğünden ayrılmış. Umarım bu kanser illeti, Ender Hanım'ın geride kalan dört köpeğinden uzak durur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA