Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Los Angeles'ta bir aylık ön balayı

Benim gibi herkes, müzik dünyasının yıldızlarından Kenan Doğulu ile kısacık kariyerinde başarı basamaklarını üçer-beşer tırmanan genç oyuncu Beren Saat'ten evlilik tarihi bekliyor! Ancak, 31 Mayıs'ta 40 yaşına basan ve yaşıtları çoktan çoluk çocuğa karışan Kenan ile setten sete koşturan Beren'den hâlâ çıt yok! Beren Saat, dizisinin sezon finali yapmasının ardından Uğur Yücel'den gelen sinema filmi teklifini kabul edince, tatil yapmadan film çekimlerine başlamıştı. Kenan Doğulu da, sevgilisini yalnız bırakmamak için filmin çekildiği Büyükada'daki lüks bir otelde oda tutmuştu. Hafta sonu, Cunda'da iki günlük bir kaçamak yapan aşıkların; önümüzdeki hafta yaklaşık bir aylığına Los Angeles'a gideceklerini öğrendim.

YURT DIŞINDA NİKAH MODASINA UYACAKLAR MI?
Uğur Yücel'in, 'Siyah' isimli filmden uyarlanan 'Benim Dünyam' isimli sinema filminin çekimleri bu hafta sonu bitiyormuş. Bu bir haftayı iple çeken aşıklar, önümüzdeki hafta Kenan'ın Los Angeles'taki evine gidip, bayram sonuna kadar baş başa tatil yapıp İstanbul'a dönecekmiş. Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan aşıkların bu seyahatine bir nevi ön balayı da diyebiliriz! Ancak son dönemde yurt dışında nikah masasına oturmak pek bir moda oldu. İster misiniz; Kenan ile Beren de, tatil için gittikleri Los Angeles'tan evlenmiş olarak dönsün... Olur mu olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA