Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Pilevneli'ye ex eşten destek

Artık bizim de bir sanat gazetemiz var; İstanbul Art News... Kurucusu olduğu Galerist'ten 2011'de ayrılan ve 1.5 yıl evli kaldığı Tuba Ünsal'dan geçen yıl boşanan Murat Pilevneli; geçtiğimiz yıl hem özel, hem de iş hayatında kendine yeni bir sayfa açmıştı. 'Pilevneli Project' adını verdiği yepyeni bir sanat mekanı yaratan Pilevneli, ilk sanat gazetemizi de hayata geçiren kişi oldu.

İLK SAYI EYLÜL'DE PİYASADA
Pilevneli, toplam 84 sayfadan oluşan gazetesinin 'sıfır sayı'sını bu ay piyasaya sürdü. İlk sayısı Eylül ayında çıkacak olan gazete, kültür sanat camiasına hayırlı uğurlu olsun. 16 sayfalık ana gazetenin yanı sıra beş ekinin de olduğu İstanbul Art News; gerçekten çok başarılı. Ali Akay, Beral Madra, Özgür Uçkan gibi Türk sanat dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra yabancı yazarların da katkıda bulunduğu gazeteye; Murat Pilevneli'nin ex eşi Tuba Ünsal da kayıtsız kalmamış! 31 Mayıs'ta evlendiği Mirgün Cabas'tan bir erkek bebek bekleyen Ünsal, Twitter'dan ex eşine destek vermiş. Ünsal, "Moda sayfalarına ve porte bölümüne bayıldım. Tebrikler Murat Pilevneli" diye yazmış. Çoğu boşanan çiftin birbirinin gözünü oymaya çalıştığı günümüzde, Ünsal'ınki çok medenice olmuş; bravo...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA