Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bodrum ve Yunan Adaları

İstanbul'un elitleri; Ramazan Bayramı'nı ünlü tatil beldelerinde geçirecek. Bayram tatili için Türkiye'de Bodrum'u tercih eden elitlerin, yurt dışı tercihi ise Yunan Adaları. İşte ünlülerin bayram tatili rotaları...

YUNAN ADALARI
Geçen yazdan bu yana YA-SA Holding'in patronu olan Yalçın Sabancı'nın kızı Aysen Sabancı ile flört eden Mirkelam; sevgilisi, müstakbel kayınpederi ve kayınvalidesi ile Yunan Adaları'nı gezecek.

IBIZA
Cemiyet hayatının gözde kadınlarından biri olan Özlem Önal, rotayı İspanya'nın ünlü adası İbiza'ya çevirenlerden. Dostlarıyla birlikte İbiza'ya giden Önal, güneş ve denizin tadını doyasıya çıkarmayı planlıyor.

CANNES
Kibar Holding'in patronu Ali Kibar ile eşi Şafak Hanım, bayram tatillerini Cannes'daki evlerinde geçirip, Fransız Rivierası'nı turlayacak.

BODRUM
Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ve güzel eşi Aylin Hanım, çocuklarıyla birlikte bayram tatilini Bodrum'a demirledikleri teknelerinde geçirecek.

YUNAN ADALARI
Yaz başından bu yana Bodrum'da teknelerinde tatil yapan Ömer-Arzu Sabancı çifti; oğulları Hacı, Hakan ve Kerim ile birlikte bayram tatilini Yunan Adaları'nı tavaf ederek geçirecek.

BODRUM
Oyuncu İlker İnanoğlu ile sevgilisi Zeynep Mutlu, bayramı Bodrum'daki evlerinde geçirecek. Zeynep Hanım'ın kızı Nazlı Kuleberoğlu ile İnanoğlu'nun ilk evliliğinden olan ve Amerika'da yaşayan oğlu Berker de çifte eşlik edecek.

YUNAN ADALARI
Sürekli leyleği havada gören Celal-Şebnem Çapa çifti, bayram tatilinde rotayı Yunan Adaları'na çevirdi. Mustafa-Dilek Toner çifti ile kiraladıkları tekne ile adaları turlamaya başladılar bile...

CAPRI ADASI
Nedo Collection ve Nedret Taciroğlu Couture markalarının yaratıcısı olan annesi Nedret Taciroğlu ile çalışan Yasemin, bayramda Capri Adası'nda.

GÖCEK
Kızı Begüm ile yarattığı DB Berdan markasıyla konuşulan Deniz Berdan ve eşi Haluk Bey, bayramda Göcek koylarını dolaşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA