Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Prens Harry'nin ex'i 6 aydır İstanbul'daymış!

2004 yılında hukuk öğrenimi için gittiği Capetown'da Prens Harry ile tanışıp flört etmeye başlayan ve tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline gelen Chelsy Davy, meğer Mart'tan beri İstanbul'da yaşıyormuş! Evet; yanlış okumadınız... Prens Harry ile flört ettiği beş yıl boyunca dünyanın her yerinde paparazzileri peşinden koşturan Davy; Mart'tan beri İstanbul'da çalışıyormuş da haberimiz olmamış! Londra'da, dünyanın 37 şehrinde şubesi olan bir hukuk bürosunda çalışan Chelsy Davy; bir süre önce şirketin İstanbul şubesinde görevlendirilmiş. Önceki hafta Ali Karacan'ın davetlisi olarak Bodrum'a giden Chelsy, bu kez de bayram tatil için Bodrum'un yolunu tutmuş. Bodrum'da görevli foto muhabirleri İstanbul'un elitlerini ve sanat dünyasının ünlülerini 500 metre mesafeden tanısalar da, Prens Harry ile evliliğin eşiğinden dönen Chelsy Davy'yi tanıyamamışlar işte!

İSTANBUL GÖREVİ EYLÜL'DE BİTİYOR
Nişantaşı'nda bir evde yaşayan ve evi ile işi arasında mekik dokuyan Davy, İstanbul'un gece hayatını da çok sevmiş. Eylül ayında Londra'ya geri döneceğini öğrendiğim Davy; İstanbul ve Bodrum'u o kadar çok sevmiş ki, sık sık geri geleceğini söylüyormuş. Anlaşılan bir fahri elçimiz daha oldu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA