Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni Dünya'da yuva kurmuşlar

İş, sanat ve sosyete dünyasında yurt dışında ev sahibi olmak son yıllarda çok ama çok moda! Özellikle Amerika, Amerika'da da New York ve Miami, en çok tercih edilen yerler arasında geliyor.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve eşi Caroline Hanım da, sonunda bu modaya kayıtsız kalmamış. Geçtiğimiz ay New York'un en popüler yerlerinden biri olan Manhattan'daki Park Avenue'da dillere destan bir ev satın almışlar.
Koç çiftinin New York'taki yeni yuvaları için ne kadar ödediklerini öğrenemedim ama Manhattan'ın en geniş bulvarlarından biri olan Park Avenue'daki daire fiyatları 5 milyon dolardan başlayıp 60 milyon dolara kadar çıkabiliyor.

PATRONLARIN İKİNCİ ADRESİ
New York'ta 'ev'lenenler kervanına; en son Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dalia Garih katılmıştı.
Ender Mermerci, Ahu Aysal Kerimoğlu, Ferit Şahenk, Osman Çarmıklı, Turgay Ciner, Demir Sabancı, Murat Özyeğin, Dilek Sabancı, Sevil Sabancı, Fatih Terim, Orhan Pamuk ve Aysun Kibar, New York'ta evlerinin olduğunu bildiğim diğer ünlü isimler.
Anlayacağınız; Mustafa-
Caroline Koç çifti, New York'taki yeni evlerinde konu komşu sıkıntısı çekmeyecek!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA