Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Doğum için bugün Amerika'ya gidiyor

Geçen yıl Mart'ta kızının babası Murat Pilevneli'den boşanır boşanmaz Mirgün Cabas ile flört etmeye başlayan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, yine 'önce bebek, sonra nikah' modasına uymuştu! Ünsal'ın, Pilevneli'den olan kızı Sare gibi, Cabas'tan doğacak oğlunun da Amerikan vatandaşı olması için yine Los Angeles'ta doğum yapmaya karar verdiğini bu köşede okumuştunuz. Babaları farklı olsa da, çocukları arasında ayrım yapmak istemeyen Tuba Ünsal, bugün doğum için Los Angeles'ın yolunu tutacak.

TUBA ÜNSAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Bu arada hamileliğinde altıncı ayı geride bırakan Ünsal, giderayak son yıllarda sosyetede pek bir moda olan 'baby shower' modasına uydu.
Dostları, Tuba Ünsal'a önceki gün Delicatessen Pera'da görkemli bir 'baby shower' partisi hazırladı.

"SAVAŞ DEĞİL BEBEK YAP"
Tuba Ünsal'ın yaklaşık 30 arkadaşının katıldığı 'baby shower' partisine damgasını vuran ise, Ünsal için yaptırılan pasta oldu.
Karnı iyice çıkan ve çok şık bir kıyafetle partisine katılan Ünsal'ın üç katlı pastasının üstünde "Make babies, not war" (Savaş değil, bebek yap) yazıyordu. Tuba Ünsal, Delicatessen Pera'nın sahibi Elif Hanım'ın yaptırdığı, üstünde de pastadan küçük bir maketin bulunduğu pastaya bayıldı.
Bugün Los Angeles yollarına düşen Tuba Ünsal da, doktorunun Aralık başı gibi dünyaya geleceğini söylediği oğulları da umarım sağlıkla kurtulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA