Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İbiza'nın en 'güzel' partisini vermişler

STFA'nın veliahtları Sezai, Nur ve Alp Taşkent kardeşler, paraya kıyıp kendilerine gemi misali 45 metrelik üç katlı ultra lüks bir yat yaptırmışlardı. 15 milyon Euro'ya mal olduğu konuşulan, 'Orient Star' adını verdikleri teknelerini, Mayıs ayında denize indirmişlerdi.
Orient Star, daha ilk yazında St.
Tropez, Capri, Sardunya, Korsika, İbiza ve İtalya'nın Amalfi sahillerinde arz-ı endam eylemiş.
Yatı en çok kullanan Sezai Taşkent'in, kankaları Can Akçay ve Mehmet Germiyanlıgil ile geçen ay İbiza'da dillere destan bir parti verdiğini duydum.
Yatın üst güvertesini diskoya çeviren kankalar; iki gün süren ve Martha Graeff'in nişanlısı Rony Seikaly'nin çaldığı partiye İbiza'nın tüm güzel kızlarını davet etmiş.

YAZA VEDALARI DA ÇOK 'GÜZEL' OLMUŞ
Üç silahşörler, geçen hafta da Göcek'e demirlettikleri Orient Star'da yaza veda partisi düzenlemişler!
Facebook'a koydukları fotoğrafa bakınca; kızlar arasında sadece Mehmet Germiyanlıgil'in yaz ortasından bu yana flört ettiği İtalya'da yaşayan Tunuslu ünlü model Leila Ben Khalifa ile bir de Sezai Taşkent'in Londra'dan arkadaşı olan yine çok ünlü Amerikalı siyahi model Layla Powell'ı tanıdım.
Kulağıma gelenlere göre; fotoğrafta görünen diğer kızlar da İbiza'daki partide tanıştıkları kızlarmış.
Anlayacağınız yazı çok güzel uğurlamışlar; hayat onlara güzel valla!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA