Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Nikahın adresini SMS'le bildirecekler

Sosyetenin gözde bekarlarından Derin Mermerci ile Nisan ayından beri flört ettiği Cem Aydın'ın sürpriz izdivacı, bir hafta rötarla bugün gerçekleşiyor! Mermerci ve Aydın'ın yaklaşık 35 dostunun şahitlik edeceği nikah; Mermerci'nin tam adresini bugün dostlarına SMS'le bildireceği, Aydın'ın Gümüşsuyu'ndaki evinde kıyılacak. Cem Aydın, önceki hafta bir başına gidip Allah'ın emri peygamberin kavliyle Derin Mermerci'yi annesinden istemiş; 19 Eylül'de de evlenmek istediklerini söylemiş. Ancak Ender Hanım, "Hillside'a tatile gidiyorum, nikahınızda bulunamam" deyince, nikah mecburen bir hafta ertelenmiş! Sosyete kulislerinde; Ender Hanım'ın, Cem Aydın'ı çok sevdiği, ancak böyle apar topar evlenmeye karar verdikleri için kızgın olduğu konuşuluyor.

SÖZLEŞME İMZALAMIŞLAR
Ender Hanım; küçük kızı Derin'in mürüvvetini de, ortanca kızı Yosun Reza ve büyük kızı Tansa Ekşioğlu gibi anlı şanlı bir şekilde görmek istediği için, bu acele nikahı bir türlü içine sindirememiş! Ender Hanım'ın kalbinden geçen; Derin'in nikahının da, kendisinin oturduğu ancak tapusu Derin Mermerci'nin üzerine olan Vaniköy'deki yalıda kıyılmasıymış. Bu oldu bitti içine sinmese de Ender Hanım, büyük kızı Tansa Ekşioğlu ve torunlarıyla gittiği Hillside tatilinden önceki gün döndü ve bugün nikaha katılacak. Herkesin merak ettiği bir konuya da açıklık getireyim; şahsi serveti dillere destan olan Derin Mermerci ile bugün vuslata ereceği Cem Aydın, geçen hafta evlilik sözleşmesi imzalamış. Geçen hafta bir günlüğüne hesaplarının bulunduğu İsviçre'ye giden Derin Hanım, dönüşünde avukatlarının hazırladığı protokole Cem Aydın ile birlikte imza atmış. Umarım bir ömür mutlu olurlar.

SÜRPRİZ İZDİVAÇLA İLGİLİ ÇOK ÖZEL DETAYLAR
Derin Mermerci, bir süredir sol parmağına Cem Aydın'ın hediyesi olan Harry Winston imzalı tek taş takıyor.
Ender Mermerci; ne kızına, ne de damadına daha düğün hediyesi almamış.
Abla Yosun Reza, nikaha gelmiyor. Önümüzdeki yaz, Reza'nın katılabileceği bir tarihte anlı şanlı bir düğün yapılması planlanıyor.
Derin Mermerci, nikahında Paris'te yaşayan modacı bir arkadaşının diktiği tafta, krem rengi, mini bir elbise giyecek.
Nikahın tüm detayları ile Aydın ilgileniyor.
Evlendikten sonra, Derin Mermerci'nin 2007'de 6 milyon dolara aldığı Taksim Residence'nin 730 metrekarelik penthouse dairesinde yaşayacaklar.
Mermerci'nin, Aydın'ın ikinci evliliğinden olan 9 yaşındaki ikizleri Ege ve Defne ile arası çok iyi. Defne'nin Mermerci'ye "Anne" diye hitap ettiği konuşuluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA