Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Lady Gaga'nın kıyafetlerini giyecek!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Forum Fashion Week, Pera Palas'ta gerçekleşen görkemli bir geceyle start almış; açılış davetinin sürprizi ise Lady Gaga defilesi olmuştu.
Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın sıra dışı tasarımlarına imza atan Sorcha O'Raghalaigh, Petra Storrs, Leeroy New, Erevos Aether ve Peter Aluuan'ın çok özel kıyafetleri, ünlü mankenlerin sunumuyla elitlerin beğenisine sunulmuştu.
Daha çok şov amaçlı tasarlanan ve Lady Gaga'nın giyebileceği türdeki sıra dışı kıyafetlerde, tahmin edin bakalım kimin gözü kalmış! Tabii ki kılık kıyafeti ile her daim dikkat çeken Süreyya Yalçın'ın...

LADY GAGA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

HEMEN SATIN ALMAK İSTEMİŞ
Beş tasarımcının kreasyonundan oluşan defileyi en önden izleyen Süreyya Yalçın, daha defile biter bitmez gözüne kestirdiği tasarımları satın alabilmek için girişimde bulunmuş. Ancak, ilgili kişiyi bulana kadar herkesten yardım isteyen ve sonunda muradına eren Yalçın'ın hevesi kursağında kalmış!
Tasarımları yurt dışından getiren kişi, tüm parçaların geri gitmesi gerektiğini ve satamayacağını söyleyince dünyası yıkılmış. Genç kadınının çok üzüldüğünü gören yetkili, Yalçın'ın beğendiği kıyafetleri öğrenip tasarımcıların irtibat numarasını vermiş; kendisinin de tasarımcıları bilgilendireceğini söylemiş. Tasarımcıların iletişim numaralarını alan Süreyya Yalçın, mutluluktan havalara uçmuş.
Merak ettiğim; sayfada örneklerini gördüğünüz bu elbiseleri Yalçın'ın nerede giyeceği!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA