Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Lüküs Hayat' için Mersin'e gitiler

Oyun finalinde 'Lüküs Hayat'ın ve Türk tiyatrosunun efsane sanatçıları Zihni Göktay, Atacan Arseven, Ayşe Kökçü, Gencay Gürün, Göksel Kortay, Tijen Par ve Türk Tiyatrosu'nun ünlü isimlerinden Haldun Dormen sahneye çıkarak hep birlikte 'Lüküs Hayat' şarkısını seslendirdiler.

Mersin Devlet Opera ve Balesi, 2013-2014 sezonunu Haldun Dormen yönetimindeki 'Lüküs Hayat' operetiyle açtı. Ekrem Reşit Rey'in yazdığı, Cemal Reşit Rey'in müziğini yaptığı Türk tiyatrosunun klasikleşmiş oyunu; Haldun Dormen ile ikinci doğumunu yapmıştı. Dormen'in Mersin sanat tutkunlarının ayağına götürdüğü operetin prömiyer biletleri günler öncesinden tükenirken; cemiyet hayatından birçok ünlü isim de Mersin'e gitti. Mersin Devlet Opera ve Balesi'nin seçkin solist, korist ve orkestra sanatçıları tarafından sahneye taşınan 'Lüküs Hayat', bir kez daha izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA