Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitler şehri terk etti!

Dokuz günlük bayram tatillerini pek seven İstanbul'un elitlerinin yine Allah gönüllerine göre verdi! Bayram tatili, bugünün de resmi tatil ilan edilmesiyle dokuz güne çıkınca; İstanbul'un elitleri yine dünyanın dört bir yanına dağıldı. Çok azı Türkiye sınırları içinde kalırken, büyük bir çoğunluğu yurt dışını tercih etti. Rio de Jenerio'dan New York'a, Londra'dan Los Angeles'a, Seyşeller'den Arjantin'e kadar ayak basmadıkları yer kalmayacak gibi! İşte İstanbul'la irtibatı koparıp kendini yaban ellere vuran ünlü sosyetiklerin tatil tercihleri...

BREZİLYA-ARJANTİN
Leyleği sürekli havada gören Celal-Şebnem Çapa çifti, cuma sabahı Brezilya Rio de Jenerio'ya uçtu. Rio de Jenerio'nun ardından Arjantin'in Buenos Aires şehrine geçecek olan Çapa çiftine, Mustafa-Luset Tavuloğlu ile Mustafa-Dilek Toner çifti de eşlik ediyor.

İNGİLTERE
Londra'nın müdavimlerinden olan Neşet-Şirin Yalçın çifti, bu bayram tatilinde de Londra'ya gitti.

G.AFRİKA-İNGİLTERE
Uzun bayram tatilini fırsat bilen Rober-Etel Baler çifti, cuma günü oğulları Ralf ve Leo ile Cape Town'a gitti. Baler ailesi, oradan da Londra'ya geçecek.

BREZİLYA
Rana Erkan-Erol Tabanca çifti de, Brezilya'yı tercih edenlerden.

ŞEYSELLER
Bu bayram tatilinin en farklı destinasyonlarından birini seçen Alpay-Gaya Başaran çifti, Şeyseller'de baş başa romantik bir tatil geçirmeyi tercih etmiş.

FRANSA-İNGİLTERE
Oğlu ve kızını, boşandığı eşi Cem Uzan'ın yanına Paris'e götüren Alara Koçibey, oradan bayram tatilini geçirmek için Londra'ya geçecek.

AMERİKA
'Derin Tutku' adını verdiği fotoğraf sergisiyle büyük ses getiren Ayşegül Dinçkök, bayram tatilini eşi Ömer Bey ile baş başa New York'ta geçirecek.

AMERİKA
Özcan-Aylin Tahincioğlu çifti de, Amerika'yı tercih edenlerden. Çift, çocukları ile birlikte New York'a gitti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA