Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Umut'tan değil John'dan Can'a

Son günlerde magazin dünyasının gündeminden düşmeyen 'geniş aşk'ın kocaman bir yalan olduğunu öğrendim! 'Ne genişler' diye eleştirilen, Can Bonomo'nun, kankası Umut Eker'in ayrıldığı sevgilisi Didem Soydan ile aşk yaşadığı haberlerinin gerçeğini benden öğrenin.
Bir kere Didem Soydan, Umut Eker ile hiç aşk yaşamamış; çünkü onlar neredeyse çocukluktan arkadaşlarmış.
Bu doğru; çünkü ünlü manken yaklaşık dört yıldır John adında yabancı bir erkek ile flört ediyordu. Zaten bu aşk bittiği için olsa gerek Soydan ile ilgili yeni aşk dedikoduları çıkmaya başladı.

NİYE YALANLAMIYORLAR?
Gelelim Can Bonomo ile Didem Soydan aşkına... Can Bonomo ile Didem Soydan, iki hafta önce Pipa'da, üstelik de Umut Eker'in doğum gününde tanışıp kaynaşmış. Hatta oradan birlikte çıkıp Koridor'a gitmişler ve orada da aşk tohumları atılmış. Bunun 'geniş' bir aşk olmadığının son kanıtıysa; Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'daki Özlem Kaya defilesinde podyuma çıkan Didem Soydan'ı, Can Bonomo ile Umut Eker'in birlikte izlemesiydi...
Benim anlamadığım; tarafların bu 'geniş aşk' haberleri ve eleştirilerine niye cevap vermedikleri.
Acaba 'Reklamın iyisi kötüsü olmaz' deyip gerçek olmayan bu haberlerle gündemde kalmak hoşlarına mı gidiyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA