Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Civan'ı beklerken Sare'den oluyormuş!

Cumhuriyet'in 90'ıncı yılı, önceki gün ABD'nin Los Angeles şehrinde de kutlanmış. Los Angeles Türk Başkonsolosluğu rezidansında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna, doğum için orada olan Tuba Ünsal ve kızı Sare ile iş için Amerika'da bulunan Belçim Erdoğan da katılmış. Ancak bir ay sonra oğlu Civan'ı dünyaya getirecek olan Tuba Ünsal, resepsiyonda az daha kızı Sare'yi kaptırıyormuş! Sare, resepsiyon boyunca Belçim Erdoğan'ın dibinden ayrılmamış.
Hatta Sare "Ben Belçim'le yaşayacağım" diye tutturmuş. "Bir pullu elbiseye sattın beni Sare." diyen Ünsal'ın, kızını Erdoğan'dan ayırma çabaları uzun süre sonuç vermemiş. Ünsal, bütün bu keyifli süreci görüntüleyip Instagram'dan paylaşmış.

Karnı burnunda olmasına rağmen resepsiyon için şıklığından ödün vermeyen Tuba Ünsal, oğlunun isminin Civan olacağıyla ilgili haberimi takipçileriyle paylaştı. Instagram'a, "bülent bey oğlumun adının Civan olacağını yazmış, vallahi doğru..." diye yazdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA