Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eşinin gönlünü almayı başarmış

Günaydın'dan Gökhan Gökduman, MED Yapım'ın patronu Fatih Aksoy'un eski güzellik kraliçesi Neslihan Önder'le gizli ilişkisini ortaya çıkarmış; ortalık karışmıştı. Hatta Önder'in bu beraberlikten bebek aldırdığı, beş aylık ilişkinin de bu yüzden bittiği iddia edilmişti. Yaklaşık bir haftadır dilden dile dolaşan bu haberden sonra en çok merak edilen ise; Fatih Bey'in Temmuz 2006'da evlendiği, iki çocuğunun annesi Ayşenur Hanım'ın bu duruma nasıl bir tavır sergileyeceğiydi...

2010'DE İLİŞKİLERİNDE BÜYÜK KRİZ ÇIKMIŞTI!
Çünkü Eylül 2010'da; Fatih Aksoy'un bir dönem büyük aşk yaşadığı Aysun Kayacı ile yeniden birlikte olduğu iddia edilmiş, Aksoy çifti o dönem ciddi bir kriz yaşamıştı. Hatta Ayşenur Hanım, Fatih Bey'e süresiz hak mahrumiyeti cezası verip evden yollamıştı. Bir süre W Hotel'de kalan Fatih Bey, zor da olsa eşinin gönlünü almayı başarmıştı. Anladım ki Fatih Bey, bu kez krizi çok ucuz atlatmış! Çünkü Fatih Bey, önceki gün yeni yaşına giren eşi Ayşenur Hanım için, eşini dostunu toplayıp Delicaseten Pera'da bir doğum günü partisi düzenlemiş. Görenlerin söylediğine göre araları da gayet iyiymiş. Fatih Aksoy'un krizi bu kadar kısa sürede nasıl atlattığını ve eşinin gönlünü nasıl aldığını çok merak ettim doğrusu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA