Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çağdaşçılar kapışacak!

Çağdaş Türk sanatının en değerli eserlerinin satışını gerçekleştiren Antik A.Ş. Müzayede Evi; sezonu, 'Çağdaş Türk Resim Sanatı' ile açıyor ve sanat tutkunu elitler yine büyük bir kapışmaya hazırlanıyor!
23 Kasım'da Antik Palace'da gerçekleşecek olan ve çağdaş sanatın tümünü kapsayan müzayedede herkesin merak ettiği tablolar var.
Müzayedenin lokomotifleri ise; Hale Asaf'ın 85 yıl sonra ilk kez müzayedeye çıkacak olan 1928 tarihli ünlü 'Otoportre'si, Mübin Orhon'un 'Soyut Kompozisyon'u ve Burhan Doğançay'ın 'Walls 72-Duvardaki Koni'si...

ESERLER BUGÜN SERGİDE
Müzayedede ayrıca Erol Akyavaş, Ferruh Başağa, İlhan Koman, Mehmet Güleryüz, Komet, Adnan Varınca, Eren Eyüboğlu ve Avni Arbaş gibi daha pek çok usta sanatçının eserleri el değiştirecek.
Sanat tutkunları; Olgaç Artam'ın yöneteceği müzayedede, eserlere sahip olabilmek için yine kıran kırana bir yarışa girecek gibi görünüyor. Bu arada müzayedeye çıkacak eserler, bugünden itibaren Antik A.Ş. sergi salonunda sanat tutkunlarının beğenisine sunulacak; bilginize...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA