Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Amerikalılar da Eda ile bronzlaşacak

Bir dönem sadece giyim kuşamı ve Bodrum'da bütünleştiği şezlonguyla gündemde olan, artık yaptığı işlerlerle de adından söz ettiren Eda Taşpınar, 1.5 ay önce New York'a gitmişti. Uzun süredir kalbi boş olan Taşpınar'ın son zamanlarda New York'u kapı komşusu yapması, üstelik bu sefer de epey uzun kalması, 'yeni bir aşk' dedikodularına neden olmuştu. Ancak ilk ağızdan öğrendim ki; Taşpınar'ın New York serüveni 'aşk' değil, 'iş' içinmiş. Geçtiğimiz yaz kendi adıyla güneş yağı çıkaran Taşpınar, güneş yağını Amerika'ya da pazarlamaya çalışıyordu. Ticaret hayatındaki basamakları üçer-beşer tırmanan Taşpınar, bu anlaşmayı hayata geçirmekle kalmayıp Amerika'da yeni projelere de imza atmış. Kendi adıyla bikini ve mayo da tasarlayan Eda Taşpınar'ın kışa yönelik yeni projeleri de varmış.

YENİ PROJENİN ÜRETİMİ NEW YORK'TA OLACAK

Telefonda konuştuğum Taşpınar, şimdilik yeni projeleriyle ilgili ser verip sır vermedi ve "Yakında hepiniz öğreneceksiniz" dedi. Bu arada New York'ta bu kadar uzun süre kalmasının bir nedeni de, çok yakında hayata geçireceği bu yeni projelerin üretiminin New York'ta yapılacak olmasıymış. Taşpınar, New York'ta onların hazırlığıyla da uğraşmış. Önümüzdeki hafta İstanbul'a döneceğini söyleyen Eda Taşpınar, 'ikoncan' unvanını unutturup yakında 'işkadını' olarak anılmaya başlayacak gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA