Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünsal'ın erkekleri

Tuba Ünsal, ikinci eşi Murat Pilevneli'den olan 3 yaşındaki kızı Sare gibi, üçüncü eşi Mirgün Cabas'tan olan oğlunun da Amerikan vatandaşı olması için doğum için Los Angeles'a gitmişti. Normal yolla doğum yapan Tuba Ünsal, cuma günü Civan Mert adını verdikleri oğullarını dünyaya getirdi. Tebrik etmek için yeni anne-babayı arayanlardan öğrendiğim ve Ünsal'ın Instagram'a koyduğu fotoğraflardan anladığım kadarıyla Ünsal'ın da, oğulları Civan Mert'in de keyfi gayet yerinde.

İLK FOTOĞRAFI
Mirgün Cabas'ın, Evrim Sümer'le nikahsız beraberliğinden olan Leyla adında bir kızı vardı. Tuba Ünsal'ın da, yazdığım gibi Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare adında bir kızı... Duydum ki; hem Ünsal, hem de Cabas, bu kez bir erkek çocuk sahibi oldukları için mutluluktan havalara uçuyormuş. Ünsal, eşi Mirgün Cabas'ın oğulları Civan Mert ile çekilmiş fotoğrafını önceki gün Instagram'a koymuş, altına da 'Hayatım boyunca seveceğim iki adam' diye yazmış. Umarım hep mutlu olurlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA