Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Cipini satıp parasını ex kocasına vermiş

Televizyoncu Özlem Yıldız ile işadamı Sinan Serter, yedi yıllık evliliklerini 3 Ekim'de tek celsede bitirmişti. Uzun süre şaşaalı bir hayat süren çift, Sinan Serter'in işleri bozulduğu için zor günler yaşamış, altı aylık ayrılığın ardından da resmen boşanmıştı. Yıldız, boşanma tazminatı almamış; mahkeme, velayetini verdiği oğlu Demir için de sadece aylık 500 lira nafakaya hükmetmişti. Yıldız'ın, beş kuruş boşanma tazminatı ve nafaka almadığı kocasına üste de 210 bin lira verdiğini öğrendim! Evet, yanlış okumadınız... Özlem Yıldız, evlendiklerinde eşi Sinan Serter'in hediye ettiği ve üzerine kayıtlı olan 2008 model Range Rover marka cipi 210 bin liraya satıp parasını da ex eşine vermiş.

YENİ BİR PROJEYLE EKRANA DÖNÜYORMUŞ
Kadınların, eşlerinden boşanırken 'ne kadar mal, mülk ve para koparırsam kardır' diye düşündüğü günümüzde; Özlem Yıldız'ın, maddi sıkıntı çeken ex eşine böyle bir jest yapması hakikaten takdire şayan... Bu arada Yıldız'ın, ex eşinin aksine maddi sıkıntısı olmadığını da öğrendim. Evliliği sırasında aldığı cipe binen Yıldız, ekstra sunuculuk işleri yapıp geçimini sağlıyormuş. Ayrıca önümüzdeki ay yeni bir televizyon projesiyle ekrana dönecekmiş. Hafta içi her gün gündüz kuşağında canlı yayın yapacakmış. Ne diyelim; Allah hem Özlem Yıldız'ın, hem de boşandığı eşi Sinan Serter'in işlerini rast getirsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA