Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Deniz sevdalıları bir araya geldi

Rahmi Koç ve bir grup işadamı arkadaşı tarafından, kıyı ve denizlerimizi korumak amacıyla kurulan DenizTemiz Derneği/TURMEPA, 19'uncu yılını doldurdu.
Derneğin 19'uncu yıldönümünü kutlamak için derneğin onursal başkanı Rahmi Koç ve yönetim kurulu başkanı Tezcan Yaramancı'nın ev sahipliğinde Four Seasons Hotel'de görkemli bir gece düzenlendi.
Quasar İstanbul sponsorluğundaki geceye, iş ve cemiyet hayatından 500 davetli katıldı.
Geceye katılan davetliler de şıklıklarıyla dikkat çekti.
Zen Diamond'ın bağışladığı takıların dernek yararına açık artırma ile satıldığı geceye, soprano Ayten Telek'in aryaları ve Barbaros'un şarkıları ise ayrı bir renk kattı.

Geceden elde edilen gelirin, TURMEPA teknelerinin sıvı ve atık alım faaliyetlerinin desteklenmesi projesi için kullanılacağı açıklandı.

Boşanma arifesinde olan ve sürekli birbirleri hakkında suçlamalarda bulunan Feryal Gülman ile eşi Kemal Gülman, TURMEPA gecesinde bir kez daha pişti oldu!

Siren Ertan Çarmıklı; gecede yapılan çekilişte, Quasar İstanbul projesinde otel açacak olan Fairmont otel zincirinin New York The Plaza adlı otelinde beş gece konaklama ödülü kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA