Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yine temyize gidiyor!

Feryal Gülman'ın, 200 milyon liralık boşanma davası açtığı Kemal Gülman'ın oğlu Lemi Gülman'ın da; 17 yıllık eşi Reyhan İpekel'den boşanması olaylı olmuştu! Altı yıl flört ettiği, 3 yaşındaki oğlu Emir'in annesi Ece Özbek ile Temmuz ayında evlenen Lemi Bey; Reyhan Hanım ile 4.5 yıl süren boşanma davasının ardından 3.5 milyon tazminat ödemeye mahkum olmuştu.
Lemi Bey; boşandığı gün mutluluktan "Deve kessem yeridir" dese de, tazminatı çok bulup Yargıtay'a başvurmuştu. Yargıtay, tazminatı fazla bulunca kararı bozmuştu.

MAHKEME KORİDORLARINI DAHA ÇOK AŞINDIRACAKLAR!
İstanbul Aile Mahkemesi bu kez, Lemi Bey'in Reyhan Hanım'a aylık 9 bin 500 lira, kızları için de 8 bin 500 lira nafaka ödemesine, tazminat miktarının ise 1 milyon 900 bin liraya düşürülmesine karar verdi.
Duydum ki, 3.5 milyon lira vermekten kurtulan Lemi Bey'e, 1 milyon 900 bin lira da çok gelmiş.
Lemi Bey'in, verilen bu karar için de temyiz hakkını kullanacağını öğrendim. Tabii bu, buzdağının görünen yüzü... Çift; mal paylaşımı ile ilgili süren davalarında da, daha çok sorunlar yaşayacak gibi görünüyor. Anlaşılan, 2007 yılından beri davalık olan Lemi Gülman ile Reyhan İpekel, daha uzun süre mahkeme koridorlarını aşındıracak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA