Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Feryal resim satarsa almayın'

200 milyon liralık rekor boşanma tazminatı istemiyle Türkiye'nin gündemine oturan Kemal- Feryal Gülman cephesinde sular bir türlü durulmuyor! Kemal Gülman, Feryal Hanım'ın boşanma ve mal paylaşımı davasına, 500 bin liralık iftira davası ile cevap vermişti; Feryal Hanım ise Kemal Bey'in, annesi Şaziye Sarımuratoğlu ve kendisi adına sahte imzalarla banka hesapları açarak paralar çektiği iddiasıyla başka bir dava daha açmıştı. Eşi Feryal Hanım'a olan kızgınlığını oğulları Aslan'dan çıkaran Kemal Bey; oğlunu şirketten içeri sokmadığı gibi, Aslan'a Amerika'da uygun bir üniversite arayan ajansın parasını da kesmişti!

ONURUNU ZEDELEDİĞİ İÇİN DAVA AÇACAK

Duydum ki Kemal Bey, Feryal Hanım'ın canını acıtmak için bir hamle daha yapmış; müzayede şirketleri ile antika ve sanatla ilgilenen tüm dostlarına bir e-posta atmış. E-postada; yıllar önce tapusunu eşi Feryal Hanım ve oğulları Aslan'ın üzerine yaptığı Bebek'teki villalarında bulunan Osman Hamdi Bey'den Mahmut Cuda'ya kadar bütün sanatçıların eserlerini alta alta yazıp bu eserleri satışta görürlerse almamalarını, daha sonra sorun yaşayabileceklerini yazmış! Bu e-posta bir şekilde Feryal Hanım'ın da eline ulaşmış. Ortada böyle bir düşünce ve fiiliyat olmadığı için de Feryal Hanım'ın çok kızdığı söyleniyor. Hatta Feryal Hanım, Kemal Bey böyle yaparak onur, şeref ve saygınlığını zedelemeye çalıştığı için yeni bir dava açacağını söylüyormuş. Kemal Bey'in oğlu Lemi Gülman ile eski eşi Reyhan İpekel'in 2007'den beri hâlâ mahkeme koridorlarını aşındırdığını göz önüne alırsak; Kemal-Feryal Gülman çiftini de aynı akıbet bekliyor gibi görünüyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA