Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kezban Hatemi yine sanık sandalyesinde!

BU KEZ MÜSTAKBEL GELİNİ DAVA AÇTI!
Avukat cüppesiyle şimdiye kadar yüzlerce duruşmaya katılan Kezban Hatemi, ikinci kez sanık sandalyesine oturacak! Kezban Hanım'ı sanık sandalyesine oturtan ilk kişi, oğlu Ali Hatemi olmuştu! Ali Bey, kendisini tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle annesi hakkında suç duyurusunda bulunmuş; savcı da 'zincirleme hakaret ve zincirleme basit tehdit' suçuyla Sulh Ceza Mahkemesi'nde dava açmıştı. Öğrendim ki; bu kez de Ali Bey'in sevgilisi Zeynep Yüksek, Kezban Hanım hakkında hakaret, şantaj ve tehdit suçlamasıyla mahkemeye başvurmuş. Kezban Hanım, bu kez de İstanbul 45. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.
Her röportajında 'evliliklerin, çocukların menfaati için sulh yoluyla bitmesi gerektiğini' söyleyen Kezban Hanım, oğlu Ali Bey'in boşanma istediğine karşı çıkmış, zaten ondan sonra da Hatemi Ailesi karışmıştı!
Oğlunu akıl hastanesine yatırtan, 'mirastan feragat'a zorladığı konuşulan Kezban Hanım, bu kez de Ali Bey'in sevgilisi Zeynep Yüksek'e kafayı takmış!

DEMEDİĞİNİ BIRAKMAMIŞ!
Zeynep Hanım'ın cep telefonuna hakaret, şantaj ve tehdit içerikli sesli mesajlar atınca, Zeynep Hanım da suç duyurusunda bulunmuş. Savcı; 'Yerin altına girsen, senin gibi karıyı bulacağım ve bütün geçmişinle birlikte seni rezil edeceğim. Seni paçavra halinde ortaya dökeceğim.
Paçoz karı' gibi pek çok sesli mesajı ve tanıkları dinleyince, dava açmaya karar vermiş. Kezban Hanım, oğlunun boşanmasına karşı çıktığı ve hızını alamadığı için yine sanık sandalyesine oturacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA