Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Tatlı hayat Miami'de devam ediyor!

Dünyanın en zenginleri listesine giren merhum Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın ile en istikrarlı ilişkisini yaşadığı sevgilisi Tugay Gökkaya, bence tatil rekoru kırdı! Çifte kumrular, bugün itibariyle tam tamına 106 gündür tatilde! Evet, yanlış okumadınız...
12 Kasım'da dünyaca ünlü cruise şirketi Royal Caribbean'ın 'Celebrity Constellation' adlı gemisiyle İstanbul'dan İtalya'ya doğru yola çıkan aşıklar, birçok liman şehrine uğradıktan sonra 24 Kasım'da İtalya'nın Civitavechia limanına ulaşmıştı. Oradan da gemiyle İspanya, Fas, ve Kanarya Adaları'na giden aşıklar, Atlantik Okyanusu'nu geçip 9 Aralık'ta Amerika Florida'ya ayak basmıştı.

KIŞ ORTASINDA YAZ TATİLİ YAPIYORLAR
Florida'dan Las Vegas'a geçen ve yeni yıla Las Vegas'ta giren aşıklar, oradan da Los Angeles'a gitmişti.
Amerika kıtasının büyük bir kısmını tavaf den aşıklar, yaklaşık bir aydır da Miami'de deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.
Süreyya Yalçın'ın 2008'de vefat eden babası Faruk Yalçın, mirasçılarına yaklaşık 4 milyar lira bırakmıştı.
Süreyya Yalçın'a bu mirastan kaç lira kaldı bilmiyorum ama tam 106 gündür tatil yapıp kraliçeler gibi bir hayat yaşadığına göre epey bir para kalmış demek ki!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA