Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evlerini ayırdılar

Türk mimarlığının uluslararası markası Tabanlıoğlu Mimarlık'ın sahipleri Murat-Melkan Gürsel Tabanlıoğlu çifti ile ilgili tatsız bir haberim var. Bundan tam 20 yıl önce birlikte yaptıkları ilk projede tanışan, önce iş ortağı, 19 yıldır da karı-koca olan çiftin evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! Hoş, son iki yıldır çiftin evliliklerinde sorunlar olduğu kulağıma geliyordu hatta bir-iki kez bu tatsız haberler ile ilgili Melkan Hanım'ı da aramıştım.
Fakat Melkan Hanım, dedikoduları yalanlamıştı. Ancak bu kez galiba durum ciddi! Aileye yakın bir kaynaktan, çiftin evlerini ayırdığını öğrendim!

BOŞANMALARI ZOR OLABİLİR!
Dördüncü Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel'in torunu olan Melkan Gürsel Tabanlıoğlu 24 yıl, Murat Tabanlıoğlu 26 yıldır mimarlık yapıyor. Ortağı oldukları Tabanlıoğlu Mimarlık ile İstanbul Modern, Kanyon, Levent Loft, Selçuk Ecza Genel Müdürlük Binası gibi pek çok ses getiren projeye imza attılar.
İkisi de pek çok ödülün sahibi.
Çifte yakın kaynaklar, iş ortaklıkları nedeniyle boşanmalarının epey bir zor olacağını söylüyor!
Hatta boşanmayıp ayrı yaşacaklarını, iş ortaklıklarını da devam ettireceklerini söyleyenler bile var. Zaman ne gösterecek bilinmez ama Melkan Hanım'ın yeni bir ev kurup oraya yerleştiği bir gerçek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA