Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evlilik teklifine fotoğraflı cevap

Yurdal Sert ile boşanma sürecinde eşinin yakın arkadaşı Hatem Yavuz ile flört eden İvana Sert, bir ay önce yine ex-eşinin yakın arkadaşlarından biri olan Sinan Akıman'a gönlünü kaptırmıştı. Henüz cicim aylarını yaşayan ve Los Angeles'ta 10 gün tatil yapan aşıklar, ilişkilerini gizli yaşamayı tercih ediyordu. Ancak İvana Sert'in ex-aşkı Hatem Yavuz, Facebook sayfasına "Evlen benimle" diye bir mektup yükleyip ortalığı karıştırınca işler bir anda değişti! Yeni sevgilisi ile basından köşe bucak kaçan İvana Sert, Hatem Yavuz'un "Evlen benimle" teklifine, yeni sevgilisi Sinan Akıman ile çekilmiş sarmaş dolaş fotoğraflarıyla cevap verdi.

ARKADAŞLARI SARMAŞ DOLAŞ POZLARINI KOYDU İVANA
Sert, önceki akşam yeni yaşına giren sevgilisi Sinan Akıman için Reina'da minik bir doğum günü partisi düzenledi. Partiye davet ettiği yakın arkadaşları Sinem Yıldırım ve Hakan Akkaya'ya da, sevgilisi Sinan Akıman ile çektirdiği samimi parti fotoğraflarını Instagram sayfalarına yükletmiş! Yıldırım ve Akkaya; İvana Sert'ten habersiz şekilde bu fotoğrafları ifşa etmeyeceğine göre, Sert kendisine Facebook'tan evlenme teklif eden Hatem Yavuz'a Instagram'dan cevabını vermiş oldu. Bakalım Hatem Yavuz, bu fotoğraflardan sonra bu sevdadan vaz mı geçecek yoksa Sert'in etrafında pervane olmaya devam mı edecek!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA