Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türk-İspanyol aşkında mutlu son

Kosif Ailesi'nin genç temsilcisi Hilal Kosif'in de cuma gecesi başı bağlandı.
Genç Kosif, yaklaşık iki yıldır flört ettiği İspanyol aşkı Javier Piles ile Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen görkemli bir törenle vuslata erdi. İspanya'nın ünlü takımı Valencia'nın yöneticilerinden Tarsilo Piles'in oğlu olan Javier Piles, Hilal'in aşkına, bir şirkette iş geliştirme müdürü olarak çalıştığı Singapur'dan pılıyı pırtıyı toplayıp İstanbul'a yerleşmişti.
2010-2011 futbol sezonunda, o dönem Galatasaray'da top koşturan Mehmet Topal'ı Valencia'ya transfer eden Tarsilo Piles, bu kez ülkemizden gelin transfer etmiş oldu...

BALAYI ENDONEZYA'DA
Hilal ile Javier'in Çırağan Sarayı'ndaki mutluluğuna, 150'si İspanya'dan gelen yaklaşık 400 davetli ortak oldu. Nikah şahitleri ise, İsviçre'de eğitim aldıkları dönemden arkadaş olan; Hilal ile Javier'in çöpçatanlığını yapan kardeşleri Hakan Kosif, Veronica ve Carlos Piles oldu.
Genç çiftin istekleri doğrultusunda Vakko Espace tarafından bambaşka bir atmosfere bürünen Çırağan Sarayı'ndaki düğün çok keyifliydi. Vakko Wedding imzalı gelinliğiyle göz kamaştıran Hilal Kosif'in mutluluğu görülmeye değerdi doğrusu. Dün balayı için Endonezya'ya uçan çift, umarım bir ömür mutlu olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA