Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sarar'a ikiz kız veliaht geliyor

Sarar Kadın Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Sarar, geçen yıl 23 Şubat'ta milli binici olan beyaz atlı prensi Sencer Can ile dillere destan bir törenle evlenmişti. Nikah masasına oturdukları andan itibaren bebek istediğini bildiğim çiftle ilgili müjdeli haberi de birkaç ay önce almıştım. Ancak riskli bir hamilelik olduğu ve Gözde Hanım nazara inandığı için doğrusu yazmak istememiştim. Çok şükür kritik dönem aşıldı. Gözde Sarar Can, tam 5.5 aylık hamile; hem de ikiz kızlarına...

MİLLİ BİNİCİ SENCER BEY DURUSU'DA AT ÇİFTLİĞİ KURMUŞ
Anne-baba olacakları günü iple çeken Gözde Sarar-Sencer Can çifti, ailelerini de sevince boğmuş durumda. Özellikle ilk torunlarını kucaklarına alacak olan Celalettin-Jale Sarar çifti ile ilk kez dayı olacak olan Emre Sarar, mutluluktan havalara uçuyor. Riskli bir hamilelik geçirdiği için yakın zamana kadar evden dışarı çıkmayan Gözde Hanım, artık yavaş yavaş sosyalleşmeye de başlamış. Önceki gün, eşi Sencer Bey'in bir süre önce Durusu'da açtığı at çiftliğine gitmiş. Tesadüfen orada olan bir arkadaşım da, gördüğünüz bu fotoğrafı çekmiş. Umarım Gözde Hanım da, ikiz kızları da sağlıkla kurtulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA