Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Finali yerinde izleyecekler

12 Haziran'dan bu yana milyonları ekran başına kilitleyen Brezilya'daki Dünya Kupası'nın finali için geri sayım başladı. Dün akşam oynanan Brezilya- Almanya ve bu akşam oynanacak olan Arjantin- Hollanda maçlarının galipleri; 13 Temmuz Pazar günü Dünya Kupası'nı kaldırabilmek için ter dökecek. Yine milyonları ekran başına kilitleyecek olan bu tarihi ana, bazı şanslılar ise yerinde şahitlik edecek. Ömer-Arzu Sabancı çiftinin üç çocuğu Hacı, Hakan ve Kerim de bu şanslı isimlerden. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan üç kardeşin final maçını izlemek için cumartesi günü Brezilya'nın Rio de Janerio şehrine uçacağını öğrendim.

COPACABANA'DAN ÇIKIP MAÇA GİDECEKLER
Dün sabah telefonda konuştuğum Hacı Sabancı, gönüllerinden geçenin dünyaca ünlü Maracana Stadı'nda, Brezilya-Arjantin finalini izlemek olduğunu söyledi. Allah gönüllerine göre verecek mi bilmiyorum ama Sabancı kardeşlerin ta Brezilya'ya gitmişken üç gün de tatil yapacaklarını biliyorum. Üç kardeş, maçın dışında kalan zamanlarını, yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki dünyaca ünlü Copacabana plajında denizin ve güneşin tadını çıkarıp gece de eğlence mekanlarını turlayarak geçirecekmiş. Yolları açık olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA