Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Cicim ayları çabuk bitti!

Cem Uzan'ın ex baldızı Seben Koçibey, en yakın arkadaşı Aslı Tümen'in ex sevgilisi Mehmet Pisak ile geçen yıl 3 Ocak'ta sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. En yakın arkadaşının ex'iyle flört ettiği için dostları tarafından aforoz edilen müzmin bekar Koçibey; arkadaşlarını kaybetmiş ama kocayı kapmıştı. Ancak öğrendim ki, bu ilişki uğruna tüm dostlarını karşısına alan Seben Hanım'ın mutluluğu topu topu 1.5 yıl sürmüş!

BİRİ İSTANBUL'DA, DİĞERİ BODRUM'DA TEKNEDE

Sebebinin ne olduğunu bilmiyorum ama bu izdivaç için çok şeyden fedakarlık eden çiftin bugünlerde arasının çok kötü olduğu konuşuluyor. Pisak çifti, evlerini ayırmasa da, şimdilik ayrı yaşıyormuş. Seben Hanım İstanbul'daki evlerinde, Mehmet Bey ise Bodrum Türkbükü'nde demirli teknesinde kalıyormuş. Bu arada başından beri bu evliliğe karşı çıktığı konuşulan anne Mehveş Pisak'ın, gelini Seben Hanım'ı hiç istemediği de konuşulanlar arasında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA