Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Los Angeles'a yerleşiyorlar!

Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen, mimar Adnan Aksoy ile 2008'te nikah masasına oturunca emekliye ayrılan Güzide Duran Aksoy, Türkiye ile irtibatı koparıyor. Mutlu evliliklerinde; Şubat 2009'da kızları Selin'i, Ekim 2012'de de oğulları Emir'i kucaklarına alan Aksoy çifti, pılıyı pırtıyı toplayıp Los Angeles'a yerleşmeye karar vermiş!

SEBEP 1 MİLYON DOLARLIK KAFE Mİ?
Yıllardır teknoloji sektöründe faaliyet gösteren işadamı Adnan Aksoy, eşi Güzide Hanım ile birlikte Aralık 2011'de kafe işletmeciliğine soyunup İstinyePark'ta Cafem'o isimli bir mekan açmıştı. Türkiye'de yaşayan ünlü İtalyan şef Carlo Bernardini'yi de ekiplerine katan çift, İtalya'daki 'espresso bar' konseptini Türkiye'ye getirmişti.
Ancak çift, artan maliyetler ve yüksek kira nedeniyle 1 milyon dolar yatırımla açtıkları mekanlarının kapısına kilit vurmuştu. Artık sebebi bu mudur bilmiyorum ama Aksoy çifti, şanslarını Yenidünya'da denemek isteyip Los Angeles'a yerleşmeye karar vermiş.
Umarım bundan sonra her şey gönüllerince olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA