Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğlu Los Angeles'ta üniversite okuyacak

Kendisini aldattığı iddiasıyla eşine 200 milyon liralık boşanma davası açan Feryal Gülman'ın, Kemal Gülman'dan olan oğlu Aslan, bu yıl İsviçre'deki The Tassis School'dan mezun olmuştu.
Aslan'ın Lugano'daki mezuniyet töreni; boşanma davaları devam eden çifti, 10 ay sonra ilk kez bir araya getirse de buzları eritmeye yetmemişti.
Bu arada bir yıl boyunca oğlu için İstanbul-Lugano arasında mekik dokuyan Feryal Hanım'ın, şimdi de dört yıllık İstanbul-Los Angeles seferlerinin başlayacağını öğrendim! Çünkü Aslan Kemal, Los Angeles'taki Pepperdine Üniversitesi'nde öğrenim görecek.

KEMAL GÜLMAN NE YAPACAK?
Pepperdine Üniversitesi İşletme Bölümü'nde öğrenim görecek olan Aslan'ın okulu, 20 Ağustos'ta açılacakmış. Feryal Hanım, Aslan'ın Los Angeles'taki düzenini kurmasına yardımcı olmak için, oğluyla 10 Ağustos'ta Yenidünya'ya uçacakmış.
Bakalım baba Kemal Gülman da, üniversite öğrencisi olacak olan oğlu Aslan'ın 20 Ağustos'taki bu heyecanı ve mutluluğuna ortak olacak mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA