Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Minik Mansimovlar için çok özel garaj

Dünyanın sayılı zenginlerinden olan ve Türk vatandaşlığı da bulunan Azeri işadamı Mübariz Mansimov, Palmarina Bodrum'un da sahibi olduğu için yazları Bodrum'da yaşıyor. Bodrum'da gözlerden uzak bir villası ve marinada demirli bir mega yatı olan Mansimov'un çocukları, genellikle Palmarina Bodrum'da vakit geçiriyor. Ünlü işadamı; Tamara Mansimov'dan olan kızları Muşabe ve Begim ile oğlu Mübariz'in marinada gezmeleri için akülü araba almış.

MİNİ GARAJ HER GÖRENİ BÜYÜLÜYOR
Ancak bu akülü arabalar, pek bizim bildiklerimize benzemiyor! Biri Ferrari F1 (1960 model), biri BMW 328 Roadster (1936 model) ve üçüncüsü de yine bir klasik olan Ferrari 250'nin minyatürü... Mansimov, çocukları için marinada mini bir garaj oluşturup döneminin en lüks ve en havalı otomobillerinin minyatürleri olan bu arabaları da garajda yan yana park ettirmiş. Bu arabalar nerede satılır, kaça satılır bilmiyorum ama mini garajı her gören uzun süre gözlerini alamıyormuş. Akülüsü de olsa, bu yaşta bu otomobillere binen Mansimov'un çocukları, 18'lerine geldiklerine acaba hangi otomobillere binecek merak ediyorum doğrusu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA