Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğlunun eğitimi için hasreti göze aldı

Yeteneğine ve oyunculuğuna herkesin hayran olduğu Demet Akbağ ile eşi Zafer Çika'nın, oğulları Ali'nin lisede iyi bir eğitim alması için aylardır araştırma yaptıklarını duyuyordum.
Çika çifti, sonunda seçkinlerin ve İstanbul elitlerinin pek çoğunun tercihi olan İsviçre Cenevre'deki College Du Leman'da karar kılmış. Bu yıl sekizinci sınıftan mezun olan Ali; Leman Gölü kıyısında, 1960 yılında kurulan, Avrupa jet-set'ine mensup ailelerin çocuklarının da eğitim gördüğü okulda yatılı olarak okuyacak.

Ünlülerin okulu

Demet Akbağ ile Zafer Çika'nın bir süre önce oğulları Ali ile gidip kayıt yaptırdığı bu dünyaca ünlü okulun mezunları arasında Türkiye'den de pek çok ünlü isim var. Cem Hakko, Süreyya Yalçın ve Mustafa Sandal'ın yanı sıra İlker İnanoğlu da, babası Türker İnanoğlu ile annesi Filiz Akın'ın istediği üzerine bu okuldan mezun olmuştu. Oğullarının iyi bir eğitim alması uğruna hasret çekmeyi göze alan Demet Akbağ ve Zafer Çika, sık sık Cenevre'ye, Ali'yi ziyarete gideceklermiş.
Umarım Ali, başarıyla okulundan mezun olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA