Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eski karısından çocuklarını istiyor

Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski başkanlarından merhum Mehmet Üstünkaya'nın kızı Aslı Üstünkaya'ya karşı; ex kayınvalidesi Heves Ekinci'nin ardından şimdi de ex eşi Volkan Ekinci'nin hukuk savaşı başlattığını duydum. Volkan Bey, 'önce bebek, sonra nikah' modasına uyup 5 Şubat 2010'da Paris'te evlendiği ve 26 Mart 2012'de boşandığı eşi Aslı Üstünkaya'dan, çocuklarının velayetini almak için dava açmış.
Ekinci, Üstünkaya'ya iftira ve hakaret davaları da açmış.
Evlendikten beş ay sonra oğulları Rauf Aslan'ı kucaklarına alan çift, Şubat 2012'de boşanmak için karşılıklı dava açmıştı. Dava dilekçelerinde birbirleri hakkında demediklerini bırakmayan çift, boşanmalarına rağmen barışıp aynı evde yaşamaya başlamış, hatta Temmuz 2012'de ikinci oğulları Mehmet dünyaya gelmişti. Ancak çift, bir yıl sonra köprüleri tamamen atmıştı.
Boşandığı eşinin çocuklarına iyi bakmadığı ve farklı dadıların eline bıraktığı iddiasıyla velayet davası açan Volkan Bey, boşanmalarından sonra dünyaya gelen küçük oğlu Mehmet'in geçici velayetini almayı başarmış.
Ancak Üstünkaya'nın küçük oğlunu göstermemesi nedeniyle, çiftin o dönem karakolluk olduğu duydum. Dilerim, ex karı-kocanın kavgası yüzünden çocuklar mağdur olmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA