Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türk düğünü Venedik balolarını aratmadı

Türk Permak Grubu, Venedik'in en prestijli adası San Clemente'yi, üzerindeki otel ile birlikte 150 milyon Euro'ya satın almış; otelin işletmesini de, dünyaca ünlü otel zinciri St. Regis'e emanet etmişti. Venedik'teki Türk adasındaki otelde davet veren ilk Türk, Arzu Sabancı olmuştu. Arzu Hanım, Venedik'in tarihi açıdan en önemli adasında yakın dostları ile yeni yaşını kutlamıştı. San Clemente St. Regis'de vuslata eren ilk Türkler de, işadamı Gültekin Uçkun ile ünlü iç mimar Yöntem Sunar oldu.

İKİ FARKLI GELİNLİK
Uçkun ile Sunar'ın düğünü, 17'nci yüzyıldaki Venedik balolarına taş çıkartacak bir ihtişamla gerçekleşmiş. Düğünün çiçekleri İtalya'da dünyaca ünlü dekorasyon ve organizasyon şirketi Muneretto tarafından hazırlanmış. Aksesuvarların Türkiye'den gittiği düğünde, davetlilere verilen maskeler ve nikah şekerleri ise İtalya'da hazırlanmış.
Düğünün organizasyonunu da Antonia Sauter ve Dilara Tahincioğlu üstlenmiş.
Yöntem Sunar, masalımsı düğünü için iki gelinlik tercih etmiş. Vakko Wedding'ten Berta tasarımı bir gelinlikle babasının kolunda nikaha katılan Yöntem Hanım, after party'de ise Vera Wang imzalı bir gelinlik giymiş.
İstanbul'dan yaklaşık 200 kişinin şahitlik ettiği düğün bu günlerde sosyetede herkesin dilinde...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA