Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Assolist gibi gelin!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın kızı Ceyla Aysal ile Mehmet Kırklar'ın geçen yıl ertelenen izdivacı, cuma gecesi dillere desten bir törenle gerçekleşti. Bir hattat ordusunun tamamen elle hazırladığı düğün davetiyelerini alan İstanbul'un elitlerinden 450'si, uzun süre hafızalardan çıkmayacak bu düğüne şahitlik etti.
Vakko Wedding'ten aldığı Lusan Mondangus imzalı gelinliği ile göz kamaştıran gelin Ceyla Hanım, düğününe de damgasını vuran isim oldu. İki yıl önce, TOG'un 10'uncu yılı şerefine 'Gönülden Sahneler' adıyla gerçekleşen gecede ilk kez sahneye çıkıp söylediği Fransız şansonuyla herkesi şaşkına uğratan Ceyla Hanım, kendi düğününde de sahneye çıkıp davetlilerine minik bir konser verdi. Ceyla Hanım, sahneden inerken düğün mekanı alkıştan yıkılacak gibiydi.

CİCİ ANNE FANİ AYSAL DÜĞÜNE DE GELMEDİ
Anne Ahu Hanım'ın elekle su taşıdığı, dekorasyonunu A46'nın yaptığı, Vedat Başaran'ın enfes bir mönü hazırladığı düğünde New York'tan Sterling Band ve ülkemizden Drum Circle sahneye çıktı. Düğünün en merak edilen olayı; Ünal Aysal'ın ikinci eşi Fani Aysal'ın düğüne gelip gelmeyeceğiydi.
Ancak aradan bunca yıl geçmesine rağmen halen selefi Ahu Hanım'ı çekemediği konuşulan Fani Hanım, nişanda olduğu gibi düğünde de yoktu!
Ceyla (Aysal) Kırklar'ın en yakın sekiz kız arkadaşı, kırmızı giyip özel taze çiçeklerden yapılmış taç takarak nedime oldu. Nedimeler dans ederek gelini getirdi.

Semra Özal evlilik cüzdanını; Ahu Aysal, Mustafa Sarıgül ve damadın annesi Melike Kırklar ile birlikte geline verdi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA