Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Hürriyet'te fotoğraf fetişizmi

Birkaç gündür Enis Berberoğlu'nun Şemdinli kırsalında çektirdiği; bilgisayarıyla olsun, masasıyla olsun, çiçeğiyle olsun o muhteşem fotoğraf konuşuluyor.
Anlaşılan, Hürriyet'te yayın yönetmeni kimliğinde vücut bulan fotoğraf fetişizmi, Ertuğrul Özkük'ten sonra da devam ediyor...
Bildiğiniz gibi Ertuğrul Özkök'ün kariyerinde liderler fotoğrafına yandan dahil olmaktan tutun da 'A plus' markaların lansmanlarında ünlü simalarla (yabancı olması şart) 'kanka' fotoğrafı çektirmeye kadar uzanan geniş bir yelpaze vardı.

KEYFİNE DİYECEK YOK!
Enis Berberoğlu işe daha lokal başlamış. Ciddi bir prodüksiyon yapıp dağın başına masa da çıkarmış ama olmamış! 'Bakın buralarda hiçbir sorun yok, dağ başında oturur keyif çatarım' demeye çalışmak bile, aslında oralarda bir şeyler olduğunun kabul edilmesi anlamına gelir.
Her şey normalse, her şeyin normal olduğu bir yerde sadece oturabiliyor olmanın ne gibi bir haber değeri var?
Memleketin en önemli sorununu fotoğraf fetişizmine kurban edince, sonuç da bu oluyor.
Haberde, bölge insanının ruh haline ilişkin tek satır yok! Tamam, dağın başında poz verdiniz de, orada yaşayanlar 30 yıldır bir akşamüstü ailece o dağa çıkıp, sırtlarını bir kayaya verip güle oynaya o güneşi batırdı mı? Bunu yapabildikleri gün, o fotoğraf zannettikleri gibi haber değeri taşımaktan çıkacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA