Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Göstermedikleri don çekmecesi kaldı

Senelerce palavraları sıktılar sıktılar, sonunda foyaları meydana çıktı.
Pişşşt keratalar!
Hani siz basından yaka silkiyordunuz, hani!
Hiç özel hayatınız kalmamıştı da, o büyük büyük başarılara imza atarak elde ettiğiniz şöhretinizin bedelini, kameralarla burun buruna yaşayarak ödüyordunuz hani? "Mağdurum da mağdurum" diye sızlanıp duruyordunuz.
Sokakta simit yerken bile görüntülenseniz, birden şebek şebek hareketler yapıp kamera ışığı yatak odanıza dalmış triplerine giriyordunuz...
Hep şikayet, hep bir sitem vardı... İlgiden çok sıkılmıştınız da, ağzınıza pelesenk etmiştiniz hani: "Özel hayatımıza biraz saygı lütfennn!"

NE OLDU ŞİMDİ?
İşiniz dışında rahat bırakılmak, 'normal insanlar gibi' yaşamak istiyordunuz falan filan...
Eeee? Ne oldu şimdi 'şöhretin bedeli bu olmamalı' zırvalarınıza?
Hepiniz gündemde olmak, sağda solda iki kare fotoğrafınızın çıkması, insanların ilgi alakasını sürekli üzerinize çekmek için mabadınızı yırttığınızı, tanınmak uğruna yapmayacağınız soytarılığın kalmayacağını sonunda ister istemez açık ettiniz değil mi?
Sanal mecrada, bizzat kendi elceğizlerinizle çektiğiniz en özel fotoğraflarınızı nasıl da iştahla yayınlayıp duruyorsunuz...
Medyada yer alacağını adınız gibi bilip koftiden kavgalar çıkararak sağa sola sataşıyorsunuz...
Sabah uyandığınız andan itibaren kalktığınız yatağı, giysi seçmek için açtığınız dolabı, kahvaltıda yediğiniz tostu ve dahi gün içinde tıkındığınız her lokmayı, gittiğiniz her yeri, gördüğünüz herkesi, akşam da yine yatacağınız yatağı, yattıktan sonra nasıl göründüğünüzü, hatta yattığınız yerden gördüğünüz oda manzarasını vs. fotoğraflayıp koyuyorsunuz sayfanıza...

KİM, NE YAZACAK?
Sonra da gerçek hayatta, gerçek insanlardan bir türlü göremediğiniz ilgiyi, sevgiyi, saygıyı hiç tanımadığınız insanlardan görebilmek umuduyla gözünüzü dikiyorsunuz ekrana.
Kim, ne yorum yazacak?
Yazık size...
Yalancı kalabalıklar içindeki yalnızlığınız gerçekten hüzün verici ama hiç olmazsa bundan sonra basını 'özel hayatımıza saygı' diye yıpratmayın olur mu?
Hiçbir şey olamasanız da azıcık delikanlı olun.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA