Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Derya'yı sevdiğim an

Survivor'ı izlemeyi bırakalı çok olmuştu. Bu sezonun yarışmacılarının hiçbirini eğlenceli bulmadım ve zamanımı vermeye layık görmedim doğrusu.
Sevmemiştim bu kadroyu...
Bir tarafta zır cahil, aptal, zevzek, kompleksli bir adam, öbür tarafta akıl sağlığı yerinde olmayan bir çocukcağız, bir yanda yoksunluk krizine girdi girecekmiş gibi duran bir garip kadın, vs...

DONUKLUĞU SİNİRİMİ BOZDU
'Freak show' izlemenin bir manası yoktu yani... Bunu da birkaç bölüm takip ettikten sonra bırakmıştım işte.
Ha bir de Derya vardı ki, karısı kızar diye kadın yarışmacılarla araya bir metre mesafe koymak için gösterdiği çaba ve donukluğu sinirimi ayrıca bozmuştu.
Öncekigece, final bölümü canlı yayınlanmış. Birincinin açıklandığı sahneyi, ertesi gün internetten izledim. Ve Derya hakkındaki fikrim bir anda değişti.

HAKKINDA YANILMIŞIM!
Çok yapay ve göstermelik bir aşk gibi duruyordu eşine hissettiği... Yanılmışım!
Yanılmışım!
Ne güzel baktı, ne güzel sarıldı, ne güzel ağladı karısının boynunda.
Sert erkek görüntüsü verecek diye kasım kasım kasılan bütün yumuşakçalara inat!
Kadınına olan aşkını göstermekten, erkekliğine halel gelir, arkadaşları arasında madara olur diye imtina eden bütün hemcinslerine ders olsun o sahne...
Derya'ya da, o birincilikten çok; bu delikanlı sevdası için helal olsun!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA