Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Bayülgen haklı mı?

Sonuna kadar hem de... Çağrıldıkları programlara 'susmaya gelen' konukları eleştirdi ya hani, işte onu diyorum.
Mesut Yar'ın programına konuk olduğunda, diğer bir konuk Merve Sevi'nin sorulara birer kelimelik cevaplar vermesi üzerine sinirlendi Okan Bayülgen.
Yalnız bu seferki öyle olur olmaz çıkışlarından biri değildi, adam sonuna kadar haklıydı. "Madem bu tür bir programa geldin, orada dut yemiş bülbül gibi oturmaya hakkın yok.
Öyle oturmaya niyetin varsa da, o zaman burada bulunmaya hakkın yok" manasına gelen bir şeyler söyledi.

KERPETENLE CÜMLE ALMAK
Bu olay, röportaj yapmaya giden gazetecilerin de en büyük kabusudur!
Adam veya kadın her kim ise, seninle röportaj yapmayı kabul ediyor ama canı konuşmak istemiyor!
Ağzından cümleleri kerpetenle alıyorsun.
Daha da fenası bir de yüzüne tiksintiyle bakıp "Yat kalk, şükret seni huzuruma kabul ettiğim için" tarzı düşünceleri suratından okunanlar vardır ki onlar tam dayaklıktır!
Ve tabii doğal olarak konuşma bir türlü ilerlemez, iki tarafın da tadı fena kaçar. "Be Allah'ın kulu! Madem konuşmayacaktın, o zaman röportajı niye kabul ettin?" deyip teybi, o açmaya zorlandığı ağzının ortasına monte etmek suretiyle tepki göstermeyi kim bilir kaç kez istemişimdir!
Bu yüzden o sırada Mesut Yar'ın sıkıntısını çok iyi anlayıp onun yerine tepki gösteren Okan Bayülgen'i çok haklı buldum.
Bir eğlence programına surat asmaya gidilmez.
Kaprisiniz kime anlamıyorum ki?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA