Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

En kanlı eğlence zamanı

Özellikle 70-80'lerde Türkiye'de isim yapmış, Maksim gazinolarında sahneye çıkmış, şöhretini bu yıllarda yakalamış isimler; konuşurken bir kez daha düşünsünler.
Çünkü o yılların olaylarına yakından tanıklık etmiş ve doğruları konuşma konusunda gözünü budaktan sakınmayan bir Sacit Aslan var karşılarında.
Bakın en son Emel Sayın'ın başına gelene...
Hafta sonu yayınlanan röportajında, Selçuk Aslan'la yaptığı evlilik konusunda; "Bir hataydı, arada aşk yoktu. Fahrettin Bey evliliğimize karşı çıkmadı, sadece kibarca uyardı" şeklindeki açıklamaları karşısında abi Sacit Aslan açtı ağzını yumdu gözünü:
"Ayrılığın sebepleri içerisinde çok daha büyük bir rezillik var. En sonunda bana bunu söyletecek. Kepaze olacağız, mahkemelik olacağız. Benim kardeşimi anlatmaktan vazgeçsin, biraz da kendi kardeşlerini anlatsın. Madem Fahrettin Aslan, Selçuk ile evliliği karşısında sükunetini korumuştu; o zaman neden Taksim Meydanı'nda iki tane kurşun sıkıldı?"

SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK
Vallahi o dönemi yaşamış hiç kimse ortaya çıkıp kibar kibar sütten çıkmış ak kaşık rolü yapmasın.
İstanbul gece hayatının en karanlık, en entrika dolu, en acımasız, en tekme tokatlı dönemi imiş o...
Tarafların başrolleri birer birer toprak olduğu için çok kurcalanmasa da olur aslında.
Ama en azından atıp tutulmasa fena olmaz hani...
Kızdırmayın Sacit Abi'yi!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA