Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Ayı değil sen oynuyorsun

Genç nesil oyuncuların bu burnu büyüklüğü, bu kibri de beni öldürecek... Bir TV dizisiyle liseli ergenlerin hayranlığını kazanınca, öyle bir havaya bürünüyorlar ki; zannedersin İngiltere Globe'ta sekiz sezondur sahne alıyor!

NE OLUYOR?
Yanlış anlaşılmasın; ben yaptıkları işi ya da oyunculuklarını küçümsemiyorum. Onlar kendilerini fazla önemsiyorlar. Hemen magazin kameralarına hareket çekmeler, küfürler savurmalar, yüz gizleyip, sokak sokak kaçmalar... Ne oluyoruz yahu? Geçenlerde Sarp Levendoğlu da sevgilisi Begüm Birgören'le Gezi Parkı olayları sırasında Cihangir'de görüntülenince; gazetecilere "Çekin çekin ayı oynuyor" diyerek tepki göstermiş. Olayın ayıyla alakası yok oysa; seninle var! Kamera önüne geçip ayı değil, sen oynuyorsun. İnsanları sen eğlendiriyorsun. Böyle olunca ünlü oluyorsun, ünlü olunca da, üstüne üstlük herkesi ilgilendiren toplumsal bir olayda yer alınca; doğal olarak görüntüleniyor ve haber oluyorsun. Mevzu bu kadar basit. Kasmaya, gerilmeye, Okan Bayülgen taklitlerine gerek yok.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA