Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Dereyi görmeden…

Televizyonlarda yeni sezonun başlamasına ve sonunda birbirinden saçma yaz programlarının nihayete ermesine çok az zaman kaldı.
Özellikle yeni dizilerin çekimi büyük bir heyecanla devam ediyor.
Rekabet zor, yarış kanlı...
Sezon sonunu kim görecek ya da daha ilk bölümlerden kim topu dikecek heyecanı ve biraz da korkusu bu...
Umarım birbirinden kaliteli işler gelir televizyon izleyicisinin önüne ve onlar da iyinin kadrini, kıymetini bilir; tüm diziler iş yapar.

İŞLERİNİZİ SAĞLAMA ALIN
Çünkü dev bir sektör bu ve hevesle başlanan bir işin reyting canavarına yenik düşüp bir-iki bölümden sonra yayından kaldırılması, pek çok kişinin ve o kişilerin ailelerinin canını fena yakıyor.
O yüzden naçizane tavsiyem; dizilerde gerek oyuncu, gerekse kamera arkasında çalışan arkadaşların işlerini sağlama almaları.
Daha doğrusu; dereyi görmeden paçayı sıvamamaları.
Pek çok arkadaşım var bu sektörde.
Ve bazıları hâlâ bir zamanlar girdikleri projeye güvenip aldıkları arabaların, eşyaların taksitlerini ödemeye çalışıyor. Özellikle oyuncu kadrosundan, "Nasıl olsa her hafta kamyonla para alacağım" deyip dizisi yayından kaldırılınca elde borç senetleriyle kalakalan çok oluyor.
Aman diyeyim; artık herkes her şeye hazırlıklı olsun.
Yapımcının, senaristin ve yönetmenin 'Sezonun en iyi işi olacak, reytingler tavan yapacak' gazlamalarına gelmeyin.
Temkinli olmakta fayda var.
Herkese hayırlı ve bol reytingli sezonlar!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA