Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Bu neyin savaşı?

Yine büyük bir laf ediyorum ama beraber olduğum adam beni, hem de gözümün içine baka baka aldatırsa ve bunu da tüm cümle alem bilirse; bir daha ömür boyu erkek yüzü görmeyeceğimi bilsem, yine de o adama tenezzül edip tükürüğümü atmam! Değil ki yeniden koynuma alacağım. Bu yüzden bir adam için 'kapışmayı', 'yarışmayı' çok onursuz bir mücadele olarak görüyorum. Aynı zamanda beyhude bir çaba olarak da...

SAVAŞ DEĞİL YAPI ŞMA K!
Hatırlıyorum bir zamanlar Hamdi Alkan, karısı Canan Hoşgör'ü Ebru Şallı ile aldattığında; Hoşgör hemen estetik cerraha koşup yüzünü gözünü ve tarzını değiştirmişti. Hatırlıyorum da o zamanlar herkes bu durumu az makaraya sarmamıştı. Daha sora boşanan çift, aradan bir süre geçince tekrar evlendi. Ve şimdi yine boşanmışlar. Çünkü Alkan yine bir başkasına gönlünü kaptırmış. Ve bu kez ipler iyice gerilmiş, Canan Hanım kocasına ve sevgilisine kendisine yaklaşmamaları konusunda mahkeme kararı çıkarmış. İşler iyice çirkinleşmiş çünkü. Eh böyle olur işte bu işler. Bir adamı 'başkalarına kaptırmamak için' savaş verilmez. Bunun adı olsa olsa 'yapışmak' olur. Bu da kadının şanına yakışmaz. Biraz dik durun yahu ne oluyorsunuz?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA