Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

'Akıllı erkek Rus'la evlenir' meselesi

Vay başımıza gelenler! 'Akıllı erkek Rus'la evlenir' dedik, mailleri kilitledik. O da yetmedi, erkekleri anlayan, onların dertlerini dile getiren biricik kadın yazar ilan edildik. Erkek okurlarım bu işe bayıldı yani! İyi de bunun adı anlamak, erkeğin tarafında yer almak değil ki (Allah yazdıysa bozsun). Sadece şapkayı önüne koymak ve derdine yanmak! Hazır ayaktayken de kadınlara kırmızı alarm çekmek! Nihayetinde ben de öz be öz bir Türk kadınıyım. Dırdıra da bayılırım! Şimdi bakın okurlar ne demiş. Bu arada isim yazmayan mailler SMS'le veya isimsiz gelmiştir.

HAYKIRIŞIMIZ OLDUN
* Ben gördüm ki, Rus kadınların erkeklere ve hatta tüm insanlara bakış açıları bizimkilerden çok farklı. Hiçbir ayrım gözetmeden insanlara saygı duymayı öğrenmişler ve tabii bunun yanında erkeklerine müthiş iyi niyet ve sevgiyle yaklaşıyorlar. Ayrıca bir şeye karşılık vermeleri de bayağı zayıf. Bu nedenle Türk erkeğinin istediği kadın profilini çiziyorlar. Umarım Türk kadınları da annelerinin verdiği ilkel akıllardan kopar ve sevdiği insana nasıl davranması gerektiğini öğrenir. Ayrıca bu yazıdan ötürü size çok teşekkür ediyorum.
* Rus kadınları ve bizim eşlerimiz hakkındaki yorumlarına üç yıllık evli bir erkek olarak tamamen katılıyorum. Derdimizin haykırışı oldun.
* Rus kadınlar meselesini okudum. Bence zevk meselesi, benim için Türk kadınlar daha hoş. Geveze olabilirler ama Türk kadınıdır, damarlarında Türk kanı taşırlar.
* Yazınızda Rus kadınları çok fazla abartıp Türk kadınlarını güzellik açısından fazla hafife aldığınız kanaatindeyim. Ben kendimin ve birçok Türk kadınının Anna'dan daha güzel olduğunu düşünüyorum. Erkeğe yaklaşımları ve dırdır etmemeleri gibi özelliklerinin erkeği çektiği konusuna katılıyorum. Ayrıca Geyşa ruhlu olmaya çalışan hiçbir Rus kadını fedakar ve cefakar Türk kadınlarımızın eline su dökemez. Hülya A.
* Yazınız mükemmel. Gerçekleri yazmışsınız, bu yazı Türk kadınına ibret olur da kendilerine çeki düzen verirler. Size gönlümüzün edebiyat ödülünü veriyoruz.

RUSLARIN KURALI YOK!
* Türk kadınları evlendikleri erkeği sahiplenirler, bağlanırlar ve gerçekten severler. Bizde aileyle de evlenilir. Rusların böyle kuralları yoktur. Rusları tutmanız hoş olmamış. Nilüfer M.
* Türk kadınlarının çektiği zorlukları Ruslar da çekse Türk kadınlarından daha beter olurlar. Ekber G.
* Ayşe Hanım! Asıl akıllı kadın da Türk ile evlenmez!
* Sizi tebrik ederim bir bayan olarak iğneyi kendinize batırmışsınız!
* Türk kadınları evlenip iki çocuk doğurduktan sonra 'Bu adam beni zor boşar' diyorlar. Ama artık Türk erkekleri kaliteyi öğrendi. Ya kendilerine çeki düzen verecekler ya da kocalarını Rus kadına kaptıracaklar. Tabii benim gibi üç çocuktan sonra boşanamayanlar ne yapacaklar? Teselli aramaya devam edecekler. Ayhan

C. BİZİ ANLIYORSUN
* Türk kadınları özgürlükleri eline geçtikten sonra erkeklere yapmadıkları eziyeti bırakmıyorlar. Dil pabuç gibi, tavırlar yanlış, destek yok, sahiplenmek hiç yok. Bizim kadınların tek farkı aldatılsalar da ayrılmıyorlar. Adama kin tutup, hayatı zindan ediyorlar. Erdem A.
* Yazıyı beş kişi birlikte yüksek sesle okuduk. Çok beğendik. Bizi anlayan bir bayanın olması bizi ayrıca mutlu etti. Sizi tebrik ediyoruz. Kerem G.
* Yazını gülerek okudum. Ancak bizim kadınlar üzerinde etkisi olur mu dersen, kesinlikle hayır derim. Bizim kadınların hepsinin burnu Kaf Dağı'nda. Valla parayı bulduğumda kafamda o taraflardan biriyle evlenmek var. Türk kadınlarına; 'akıllı olun, açıkta kalmayın' diyorum. Fatih Ü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA