Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hadise bingo!

Çok şeker hadi hop give me five, küresel dünya küresel life, kes raconunu Amerikan havası, sokak arası mafyası why this fight! Niye yani niye? Çok şükür geleneksel Eurovision aylarına girdik. 2008 kurbanımız süper fıstık Hadise. Köşeleri, haberleri, internet sitelerini bir Hadise aldı gidiyor. Aman da ne tartışma! Hadise daha Türkçe'yi bile düzgün konuşamıyormuş. Belçikalı biri Türkiye'yi neden temsil etsinmiş, miş de miş... Geçiniz. Madem her kafadan bir ses çıkıyor, yüksek müsaadenizle şimdi sıra bende. Geri kalırsam olur mu, olmaz ey okur. Bence Hadise Eurovision için harika bir seçim!

Kışlaların favorisi
'Stir Me Up'la ilk çıktığında; "Amanın bu Demet'ler, Hande'ler, Gülşen'ler topu ayvayı yedi. Bu kız hem çok güzel, hem seksi, hem şarkıları, hem klipleri iyi hem de sesi" demiştim. Sonra ne oldu bilemiyorum Hadise'ye. Umduğumu bulamadım, bulamadık. Bizim bu kendimizden başka herkesten bir şeyler umma halimiz ne olacak? O da ayrı konu. Belki Türkiye'nin kurallarını bilmemesinden, belki de şöyle damardan bir şarkıyı albümüne ekleyememesinden dolayı dans şarkıları söyleyen seksi kızdan öteye geçemedi Hadise. Tabii bir de kışlaların en popüler ünlü kadını oldu kendisi. Askerdeki arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre duvarları en çok Hadise fotoğrafları süslüyormuş. Sonra da Demet Akalın... Neyse, demem o ki; Eurovision için Hadise'den daha iyi bir seçim olamaz. Bingo! Bir kere kadın! Çok güzel! Sahne şovu başarılı! İyi de bir şarkı yakalarsa, kimse onu görmezden gelemez. Tabii ille de şarkısı İngilizce olmalı. Ve bu fırsatı akıllıca değerlendirirse, Hadise Türkiye'de de beklediği yere çok kısa zamanda gelebilir. İşte o zaman düşünme sırası Demet'lere, Gülşen'lere, Hande'lere gelecektir. Yürü be Hadise..

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA